Tjitske

Mijn naam is Tjitske.

Ik zag in 1980 het levenslicht en ik ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Ik heb altijd in de zorg/met mensen gewerkt en dan voornamelijk in de kinderopvang. Van 2005-2007 heb ik mijn eigen kinderopvang Tjitskids gehad op Vlieland. Daarna zijn onze eigen kinderen geboren en lag daar mijn aandacht.

Kinderen zijn echt mijn passie en dan vooral hun eigenheid. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen manier van ontwikkelen en omgaan met de dingen die hij/zij tegenkomt. Dit stopt niet als we volwassen worden, ontwikkeling blijft altijd doorgaan.

Omdat dit proces mij zo intrigeert ben ik me, toen mijn eigen kinderen wat groter werden, hier meer in gaan verdiepen door middel van studies, cursussen en trainingen. Ik ben in 2012 met de opleiding kindercoach-opvoedcoach begonnen, aangevuld met vele extra modules waaronder systemisch en contextueel coachen en echtscheidings- en verliesverwerkingen.

In 2015 heb ik mij gespecialiseerd in hooggevoeligheid, in ons gezin zijn wij allemaal hooggevoelig op onze eigen manier, dus ik weet waar je allemaal tegenaan kunt lopen. Daarna nog de cursus kindermassage en docent onderlinge kindermassage, omdat dit een prachtige aanvulling is op het coachingswerk. Ik had al de opleiding holistisch massagetherapeut gedaan en ook deze ben ik uit gaan breiden met o.a. voetreflex-, metamorfose-, Indiase hoofd-, en ayurvedische massage. Teveel om allemaal op te noemen en nog steeds blijf ik mijzelf hier verder ontwikkelen. Vanaf 2017 zat ik met mijn praktijk in het Voel je goed centrum in Leeuwarden. Tegenwoordig heb ik een mooie ruimte in Harlingen.

VISIE

Ik geloof heel erg in, en ga uit van ieders eigen kracht. Zeker ook bij kinderen. Mensen / kinderen weten onbewust vaak heel goed wat ze nodig hebben, alleen soms kom je er even niet bij. Ik ben er niet om kant en klare oplossingen aan te reiken, ik ondersteun je in het zelf ontdekken wan wat jij nodig hebt. Dan versterkt het je, is het blijvend en kun je eventuele volgende situaties beter aan. Ieder mens is anders en alles is met elkaar verbonden. Daarom zal mijn werkwijze ook altijd holistisch zijn.

praktijk tjitske massage harlingen